"Uw partner voor vakkundig vertaalwerk"

Vertaalbureau QuaTra is in 1996 opgericht door drs. Christine Pas-Donker. Christine heeft Engelse taal- en letterkunde gestudeerd in Leiden. Ze deed haar doctoraal examen met als specialisatie "vertaalwetenschappen" aan de Rijksuniversiteit in Utrecht.

De naam QuaTra is een samentrekking van Quality Translations. Ons bedrijf, QuaTra, is klein begonnen, maar inmiddels uitgegroeid tot een professioneel vertaalbureau. Wij verzorgen al uw vertaalopdrachten professioneel, vlot en betrouwbaar. Wij kunnen vertalingen leveren in alle West-Europese talen en in enkele grote talen buiten Europa. Daarbij maken wij inmiddels gebruik van ca. 50 freelance-vertalers die regelmatig voor ons werken. Wij willen uitsluitend kwaliteitsvertalingen leveren. Dat houdt in dat we uw vertaalopdracht altijd onderbrengen bij goed opgeleide en ervaren vertalers. Wij hanteren daarbij het native speaker-principe.

We zoeken bij elke opdracht naar de juiste combinatie van vertaalervaring en kennis van het specifieke vakjargon van de gevraagde vertaling. Zo is het ons gelukt om veel vaste cliënten al jaren aan ons te binden.